top of page

Ūdens atmiņa


Vai esi dzirdējis apgalvojumu, ka ūdenim ir atmiņa? Mijiedarbībā ar ūdens būtni man ir atnākusi dziļāka izpratne par to, kā šo ūdens spēju, īpašību ir iespēja izjutusi un arī par to, kāpēc par to būtu jāzina ikvienam.

Ja Tev ir tuva daba un ja kādreiz esi pagaršojis kristāldzidru avota ūdeni, tad bieži vien var būt sajūta, ka esošais pieejamais krāna ūdens ikdienā var likties “negaršīgāks” vai arī ūdens pudelē, ko nopirki veikalā, šķiet tukšs. Un šīs sajūtas nebūt nav maldīgas, jo tas ir saistīts tieši ar šo apstākli un spēju ūdenim uzsūkt sevī visu no apkārtējās vides, kur tas atrodas. Ūdenim ir dziļa doma un tam ir liels spēks attīrīt visu un visus, ar ko tas sastopas. Jeb precīzāk noformulējot ūdens sevī uzsūc un savā “atmiņā” uzglabā visu destruktīvo, ar ko tas satiekas pa ceļam. Iedomājies, ka ūdens pirms nonāk Tavā traukā iztekot pa krānu, izcirkulē cauri daudzām, slēgtām tumšām trubām. Tās neviens netīra un tās gadiem ir noslēgtas un tumšas un cauri šai videi izcirkulējot, tāds tumsnējs un salauzīts tas nonāk Tavā glāzē, visu šo ceļu līdz krānam uzsūcot to, ko tas ir sastapis tumšā slēgtā trubā. Un ja par to dziļāk neaizdomājies – tad tieši tāds tumsnējs, tas nonāk tavā ķermenī. Un līdzīgi ir ar veikala plauktu, tur stāvot tas uzsūc katra garāmgājēja domas un attieksmes, tā ir prece, kas mums ir pierasta, pašsaprotama un mēs pret to esam vienaldzīgi, tieši tāds tas nonāk mūsu ķermenī – tukšs, pazaudējis dzīvīgo formulu, jo uzsūcis visu, ko tas sajutis sev apkārt no apkārtējiem apstākļiem. Tāpēc manā pieredzē, tīrs, kristāldzidrs avota ūdens ir ļoti priecīgs, cirkulējošs un tas caurstrāvots varavīksnes krāsās. Tas ir tikko izgājis savu attīrīšanās ciklu un gatavs turpināt savu viedo misiju attīrīt zemeslodi. Šādu ūdeni dzerot ir sajūtas, ka tas ir kā dziedinājums ķermenim, domām, sajūtām. Tas ir ļoti cirkulējošs, nes sevī dabas harmoniju, līdzsvaru un prieku. Tas ir dziedinošs gan cilvēka ķermenim, katrai šūnai un arī visām cilvēka čakrām, jo tas ir pieņēmis savā atmiņā visu, kam izgājis cauri dabas klēpī. Un dabā viss ir līdzsvarā, harmonijā. Jo izejot savu ciklu caur dabas elementiem, tas spēj atjaunoties, atstāt uzkrātos sārņus dabā un izplūstot caur to atjaunoties.

Kāpēc svarīgi zināt par ūdens atmiņu. Arī mēs katrs, varam iemācīties mijiedarboties ar ūdens būtni. Ja nav iespēja sev ikdienā nodrošināt avota ūdeni, arī ūdenim, kas nāk no citiem izcelsmes avotiem varam veltīt pozitīvas, dziedinošas domas un vārdus, tādā veidā uzlādējot ūdeni ar tādu kā uzdevumu, nest pozitīvo vibrāciju un tas var palīdzēt ķermenī un enerģētiskajā laukā ienest pozitīvās vibrācijas un pārmaiņas. Sarunājoties ar ūdeni, kā ar viedu būtni ir iespēja dziedināties. Taču, lai šis process būtu iedarbīgs, ļoti svarīgs moments ir ticība tam, ka tas patiešām tā strādā. Ja ir šaubas, neticība, neiedziļināšanas un nevēlēšanās šo procesu izprast, var šķist, ka šāda sarunāšanās ar ūdeni nedarbojās un nav patiesa. Šo procesu var nosaukt par nolūka došanu ūdenim. Un tik pat svarīgi ir iemācīties cienīt ūdens būtni, ne tikai tad, kad mums no tās vajag palīdzību, bet ikreiz, kad ar to mijiedarbojamies.

Ūdens un tā atmiņas ir arī svarīgs atslēgas moments sevis dziedināšanā caur apziņas procesu. Jau iepriekš rakstā par Varavīksnēm un autentiskumu sevī, aprakstīju, cik svarīgi ir tas kādās domās un sajūtās ikdienā esam paši sevī. Jo destruktīvākas domas, jo vairāk ķermenis pakārtojās šīm domām radot diskomfortu, sāpēs un kaites, kas ar laiku pāraug “neveselībā”.

Kā notiek apziņas process mijiedarbībā ar ūdens būtni? Šo procesu visspēcīgāk var izjust un izprast esot dabā, ūdens āderu laukā. Ūdens āderes ir spēcīgi pazemes avoti un tie nes sevī spēcīgu attīrošo enerģiju, it sevišķi ūdens āderu krustpunktos. Esot šādās vietās un vēršoties pie ūdens būtnes ar lūgumu, nolūku palīdzēt izzināt kādu sev svarīgu jautājumu, tēmu, stāvokli, nesarisinātu problēmu, ūdens būtne spēj “pacelt” jeb palīdzēt atcerēties to atmiņu, apstākli no pagātnes, kurā ir saveidots bloks un šajā dzīves momentā radījis sarežģījumus jeb nepareizus redzējumus, uzstādījumus par sevi vai ārpasauli. Šis process ir jāizprot, tāpēc vislabāk, ja šāda mijiedarbība notiek kāda pavadībā, kurš izprot šī procesa būtību - vismaz sākotnēji iepazīstoties ar to, kā tas notiek. Jo ne vienmēr cilvēks pats sev spēj izskaidrot, izprast tās sajūtas, atmiņas, kuras pacēlušās un atsevišķos gadījumus var tikt paceltas atmiņas un viltus uzstādījumi, kuri nāk līdzi no citām dzīvēm. Tik pat svarīgi ir ne tikai apskatīt šo atmiņu un izprast, kur esam ieguvuši viltus redzējumus, bet arī izprast patiesos redzējumus ar kuriem esošie viltus redzējumi jāaizstāj. Secīgi izprotot un apzinoties savus iekšējos procesus, ūdens būtnei var lūgt palīdzību transformēt negatīvo enerģijas apjomu, kuras nestā mācībstunda ir apgūta. Par šādu palīdzību izrādot lielu cieņu un pateicību ūdens būtnei, par tās viedumu un zināšanām, kura tā sevī nes un par ūdens būtnes vēlmi palīdzēt dziedināties ļoti dziļā līmenī. Šāds mijiedarbības process ar ūdens būtni ir ļoti dziļš un brīnumains. Tas darbojās divos līmeņos, gan enerģētiskajā plānā, gan fiziskajā ķermenī. Un es ticu, ka šī dziedinošā procesa izziņā esmu pieskārusies pavisam nedaudz no tā vieduma, ko ūdens būtne patiesībā sevī nes.

Par ūdens atmiņu ir veikti pētījumi un visiem, kam ir saistoša šī tēma, iesaku noskatīties filmu Великая тайна воды (документальный фильм) (HD) - YouTube. Filmas stāstā ir daudz piemēru par to, kā ūdens atmiņa ir pierādāma un nosakāma, kas notiek kad pret ūdeni attiecās pozitīvi un, kad negatīvi.

Ja vēlies piedzīvot, iepazīt un izzināt mijiedarbību ar ūdens būtni, uzraksti man privātu ziņu. Esmu pavadonis šādam procesam dabā, eju šajā procesā ikreiz kā jaunā piedzīvojumā, sev īpašā spēka vietā, kura manī ir atvērusi un ļāvusi izprast saikni ar ūdens būtni un dziļāku uzdevumu savstarpējā mijiedarbībā.


Foto: Pinterest ideju platforma

bottom of page